Privatnost i Uslovi koršćenja

Politika privatnosti & Opšti uslovi korišćenja

​Svi Vaši lični i kontakt podaci, osim javnih podataka koje korisnik odabere da budu vidljivi ostalim korisnicima, se čuvaju na sigurnom i neće biti nikada biti javno objavljeni niti deljeni sa trećim licima. Ova internet stranica je nastala na WordPress platformi koja zadržava pravo da zajedno sa nezavisnim oglašivačima prikuplja i obrađuje Vaše podatke kao što su: IP adresa, pretraživač koji koristite, server na koji ste povezani, a kolačiće može iskoristiti za prikazivanje oglasa. Autor ove web stranice i bloga ne odgovara za način korišćenja ovih podataka od strane WordPress platforme.

Mali Kutak Sreće poseduje isključivo pravo na sve autorske sadržaje koji se nalaze na web stranici, blogu i Facebook, Twitter i Google+ stranicama projekta Mali Kutak Sreće. Objavljivanje tih sadržaja bez prethodne pismene dozvole autora ili akreditacije nije dozvoljeno. Radi zaštite korisnika i autorskih prava zadržavamo mogućnost da svaku zloupotrebu istražimo, prijavimo i pokrenemo pravne akcije u skladu sa zakonskim mogućnostima.

U slučaju da je sadržaj preuzet sa neke druge internet stranice ili iz nekog drugog izvora, biće jasno naglašena adresa sa koje je tekst preuzet, ime autora (ukoliko je ono dostupno) i link ka tekstu, fotografiji ili video zapisu. Ukoliko je autor nepoznat, to će biti takođe naglašeno.

​Mali Kutak Sreće i autori članaka na blogu iznose isključivo svoje mišljenje i nisu odgovorni za tačnost ili pouzdanost bilo kog mišljenja, saveta ili izjave, kao i za bilo kakve sadržaje ili proizvode date na povezanim sajtovima. Svaki od predloženih saveta ili proizvoda primenjujete isključivo na svoju odgovornost, a u slučaju da imate bilo kakve zdravstvene problema obavezno konsultujte Vašeg lekara pre bilo kakvih predloženih fizičkih vežbi ili tretmana.

​Pristupanjem ovoj web stranici i blogu koji se nalazi u njenom sastavu, dajete saglasnost i prihvatate gore opisanu Politiku privatnosti i Opšte uslove korišćenja ove web stranice.

​Vaš,

Mali Kutak Sreće

MALI KUTAK SREĆE

 

DMCA.com Protection Status

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Gore ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: